Silk'n SensEpil
margine

 

 

Pachet complet

Disconfort 0

Atunci cand dispozitivul pentru epilare definitiva cu IPL este utilizat in conformitate cu instructiunile de folosire s-a dovedit ca acesta nu provoaca nici un fel de disconfort la nivelul pielii. Astfel epilarea definitiva realizandu-se fara nici un fel de durere, iritatie sau orice alt gen de disconfort cum ar fi cel provocat de epilarea cu ceara sau tratamentele cu laser.

Rentabilitate

Utilizand aceasta inovatie in materie de epilare veti constata de cata economie din punct de vedere financiar veti avea parte in comparatie cu costul ridicat al sedintelor de epilare IPL din saloanele de infrumusetare sau cu ceara ori aparat de ras. Toate aceste metode revin constant si necesita cheltuirea unor sume importante de bani in decursul unei vieti pe cand epilarea definitiva ajuta la indepartarea acestor probleme financiare.

Recomandat de medici

Inovatorul aparat epilare definitiva este recomandat de FDA in USA si a fost testat de dermatologi de top si chirurgi plasticieni care au concluzionat ca aceasta tehnologie poate fi folosita in conditii de siguranta, cu o foarte mare usurinta si intr-un mod eficient chiar intr-un mediu atat de familiar cum este propria casa.

epilator

Siguranta garantata

Pentru a dovedi siguranta pe care o confera aparatul pentru epilare definitiva cu IPL si pentru a sporii nivelul acestei sigurante, noile game Silk'n SensEpil este prevazut cu un senzor inteligent ce are capacitatea de a detecta daca tipul dumneavoastra de piele este potrivit acestui tip de tratament si daca tenul dvs. de incadreaza in intervalul admis, doar in aceste situatii aparatul declanseaza impulsul IPL.

Epilare definitiva axila

Usor de folosit

Recentele imbunatatiri aduse aparatelor Silk'n SensEpil fac din acesta un dispozitiv usor de folosit, cu un sistem simplu si rapid ce realizeaza un tratament eficient, cu rezultate remarcabile intr-un timp foarte scurt si in cele mai bune conditii chiar in propria casa. Este atat de usor de folosit incat aveti senzatia casunteti intr-un salon luxos de cosmetica si beneficiati de un tratament realizat de un medic profesionist.

Tratament rapid

Avand o capacitate mare de acoperire a pielii (6cm patrati pe impuls) dispozitivul s-a dovedit a fi extrem de rapit si eficient in indepartarea firelor de par, pieptul unui barbat sau picioarele unei femei putand fii tratae cu ajutorul impulsurilor de lumina in aprox. 15-20 de minute.

Dovedit clinic

Tehnologia bazata pe lumina intens pulsata a fost conceputa in asa fel incat sa cuprinda toate beneficile unei astfel de metode pentru indepartare a parului definitiv chiar si acasa. Studiile medicilor chirurgi plasticieni si a dermatologilor au demonstrat ca aparatul pentru epilare definitiva cu IPL este capabil de a obtine rezultate remarcabile, metoda ce cu greu poate fii depasita pe viitor.

epilare definitiva brate

Intimitate

De beneficile extraordinare ale tehnologiei Silk'n SensEpil va puteti bucura in confortul propriei case ori de cate ori aveti nevoie sau timpul va permite, fara a mai avea grija unei programari la salonul de cosmetica in cazul in care nu aveti decat cateva clipe libere in decursul unei zile.